FSMVÜ | 2018-2019 Yılı Erken Kayıt Yenilemelerinde Ödeme İşlemleri

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı

Erken Kayıt Yenilemelerde Ödeme İşlemleri

A-PEŞİN ÖDEMELER

Üniversitemizde peşin ödeme yapacak öğrencilerimiz için 16-20 Temmuz 2018 Tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri yapılacaktır. Peşin ödeme yapacak  (nakit ve kredi kartıyla tek çekim) öğrencilerimize bu tarihlerde yapılacak peşin ödemelere %6 indirim uygulanacaktır. Bu tarihlerden sonra yapılacak ödemeler için kesinlikle peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır. Erken Kayıt Yenileme İşlemleri Haliç yerleşkemizde yapılacaktır. Bankalarımız sadece nakit gişe hizmeti vereceklerdir.

Haliç’e gelmeden bulundukları yerlerden ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz; işlemlerini Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat (Şube Gişeleri, ATM’ler, Ziraat Bankası Müşterileri İçin İnternet Bankacılığı)  kanallarından birini kullanarak yapabilirler.

Banka hesaplarımız HAVALE ve EFT işlemlerine kapalı olduğundan bu yöntemlerle ödeme yapılamamaktadır. Kredi kartıyla yapılacak tek çekim ödemeler internet üzerinden odeme.fsm.edu.tr adresinden yapılacaktır.

*Eğitim Öğretimini normal süresinde tamamlayamayan öğrencilerimiz erken kayıta tabi değildirler. Bu öğrencilerimizin ücretleri ders seçimlerinden sonra belli olacağından bu öğrenciler ödemelerini ders kayıt haftasında yapacaklardır. Ders kayıt haftasında ödeme seçeneklerimizden biri olan peşin ödemeyi seçmeleri halinde öğrencilerimize %6 peşin ödeme indirimi uygulanacaktır.

Not: KHK kapsamındaki öğrencilerin ücret artışları YÖK tarafından belirlenmekte olup konuyla ilgili güncel bilgi henüz tarafımıza ulaşmamıştır. Bu öğrenciler, YÖK’ün artış kararından sonra peşin ödeme işlemi yapmaları halinde peşin ödeme indiriminden faydalanabileceklerdir.

B-TAKSİTLİ ÖDEMELER

Kayıt yenileme ücretlerini taksitle ödeyecek (vade farksız 10 taksit olarak eğitim kredisi, veya anlaşmalı kredi kartlarıyla) öğrencilerimizin kayıt yenileme günleri 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasındadır. Bu tarihlerde yapılacak ödemeler nakit ve tek çekim dahi olsa peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

Öğrencilerimize Haliç Yerleşkemizde Albaraka mobil şubesi hizmet verecektir. Kurumumuzda Eğitim ücretlerinde senetle ve elden taksit şeklinde ödeme bulunmamaktadır.

Önemli Not: Axess ve Maximum kartla olan anlaşmalarımız sona erdiğinden bu kartlar taksitli ödemelerde kullanılamaz.

Konuyla ilgili soru(n)lar için: Seher Çelik - scelik@fsm.edu.tr   - 0212 521 81 00 - 4319 - 4221(dâhili)