FSMVÜ | 2018 Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı
2018 Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Pedagıjik Formasyon Eğitimi Ön Değerlendirme Kazanan Listesi İçin Tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Ödeme Şekilleri:

2018-2019 Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi ücreti 2.054 TL'dir.

1.    Öğrenim ücretini peşin ödeyecek öğrenciler, yerleşim yerlerine yakın Ziraat Bankası mobil şubelerine uğrayarak ödemelerini yapabilirler.

2.    Öğrenim ücretini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler, https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler.

* Taksitli ödeme yapılmamaktadır.

* Peşin ödeme indirimi yoktur.

* Banka hesaplarımız HAVALE ve EFT işlemlerine kapalı olduğundan bu yöntemlerle ödeme yapılamamaktadır.

* Pedagojik Formasyon Eğitimi ödemeleri  08.10.2018 Pazartesi -09.10.2018 Salı günleri arasında gerçekleştirilecektir.