FSMVÜ | 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Geç Kayıt Yenileme Dönemi Ödeme İşlemleri
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Geç Kayıt Yenileme Dönemi Ödeme İşlemleri

Üniversitemizde kayıt yenileme yapacak öğrencilerimiz  06 Ağustos-01 Eylül 2019 tarihleri arasında ödemelerini gerçekleştirebilirler.

1.TAKSİTLİ ÖDEMELER

Kredi Kartı ile Ödeme ; Öğrenim ücretlerini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler öğrenci numarası ve T.C.Kimlik numarası ile birlikte https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödemelerini taksitli olarak yapabilirler. Anlaşmalı kartlarla (Bonus, Bankkart Combo, Card Finans, Paraf, World) yapılan taksitli ödemelerde  vade farksız 10 taksit yapılmaktadır.

Not :
Miles & Smiles ve American Express (Amex) tabanlı kredi kartlarıyla işlem yapılmamaktadır.

Not: Axess ve Maximum kartla olan anlaşmalarımız sona erdiğinden bu kartlar taksitli ödemelerde kullanılamaz.

Öğrenim Kredisi ile Ödeme ;  Öğrenim ücretlerini eğitim kredisi ile ödeyecek öğrencilerin velileri kayıt yenileme tarihlerinde bulundukları yerlerdeki en yakın   Türk Katılım Bankası şubelerine uğrayarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bu bankayla olan anlaşmamız gereği öğrenim ücreti vade farksız 10 taksit olarak ödenmektedir.

Öğrenim Kredisi İçin Gerekli Belgeler

Kredi kullanacak velinin;

• Nüfus cüzdanı ve fotokopisi,
  • İkametgah belgesi veya konuta ait üzerine kayıtlı fatura (cep telefonu hariç elektrik, su, doğalgaz vb. faturalardan maks. 1 aylık),
  • İşletme sahibi olan veliler için, Vergi Levhası ve 2018 beyannamesi ve tahakkukları,
  • Çalışan veliler için, iş yerinden onaylı maaş bordrosu.

2. PEŞİN ÖDEMELER

Ödemelerini peşin olarak yapmak isteyenler öğrenci numaraları ile birlikte    (Şube Gişeleri ve İnternet Bankacılığı) ya da    Türk Katılım Bankası  (Şube Gişeleri) Kurumsal Tahsilat kanallarından birini kullanarak yapabilirler.

Not : Banka hesaplarımız Havale ve EFT işlemlerine kapalı olduğundan bu yöntemlerle ödeme yapılamamaktadır. (Bu nedenle hesap numarası ve IBAN bilgisi talep edilmesine gerek yoktur.)

Albaraka Beşyüzevler Müşteri Temsilcileri

Yunus Çelikkıran 0542 332 66 93

Olcay Seçkin 0534 704 42 79

Ziraat Bankası Müşteri Temsilcisi

Mehmet Köse / 0533 166 88 22

Not : Öğrenim ücretlerinde senetle veya elden taksit yapılmamaktadır.

Not : Ödemeniz başarılı bir şekilde gerçekleşmiş ise ; online ödeme ekranımız odeme.fsm.edu.trye girdiğinizde borcunuzun “0” (sıfır) olarak gözükmesi gerekmektedir.

Not : Eğitim ödemelerinizi yukarıda belirtilen ödeme kanallarını kullanarak Türkiye’nin her yerinden yapabilirsiniz.

Not : Ödemenizi yaptıktan sonra kaydınız otomatik olarak yenileneceğinden kurumumuza gelmenizi gerektirir bir durum bulunmamaktadır.