FSMVÜ | Çift Anadal Programı ve Yandal Programına Kayıt Hakkı Kazananlar
Çift Anadal Programı ve Yandal Programına Kayıt Hakkı Kazananlar

Çift Anadal Diploma Programına ve Yandal Sertifika Programına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ders kayıtları, 30 Eylül-02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerden bir kısmı aşağıdaki şartları yerine getirmesi halinde kayıt işlemleri kesinlik kazanacaktır.

• Eğitim dili %100 Türkçe programlardan, Eğitim dili %30 İngilizce veya %100 Arapça olan programlara Çap başvurusunda bulunan ve ilgili mevzuat maddelerince başvurusu incelenip öğrenim görme hakkı kazanmış olan öğrenciler, 28 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan İngilizce/Arapça Yeterlilik Sınavından başarılı olmaları halinde Çift Anadal diploma programına kayıt yaptırabileceklerdir. Sınavla ilgili bilgi sahibi olmak isteyen öğrencilerimizin prep.fsm.edu.tr adresini takip etmeleri gerekmektedir. (Bilgi için ueongun@fsm.edu.tr)
  • Yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden Geleneksel Türk Sanatları programına Çap başvurusunda bulunan ve ilgili mevzuat maddelerince başvurusu incelenip öğrenim görme hakkı kazanmış olan öğrenciler, 28 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan Özel Yetenek Sınavından başarılı olmaları halinde Çift Anadal diploma programına kayıt yaptırabileceklerdir. Özel yetenek sınavı saat 14:00’de Kandilli yerleşkesinde yapılacaktır. (Bilgi için falbayrak@fsm.edu.tr)

Otomasyon sistemine, Çift Anadal Programına kabul edilen öğrenciler mevcut Anadal programında almış oldukları öğrenci numaralarının ilk hanesinin önüne ‘Ç’ harfi ekleyerek (Örnek: Ç1111111111); Yandal Sertifika Programına kabul edilen öğrenciler mevcut Anadal programında almış oldukları öğrenci numaralarının ilk hanesinin önüne ‘Y’ harfi ekleyerek (Örnek: Y1111111111) otomasyon sistemine giriş yapabilirler. (Otomasyon sistemi şifresi; T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.)

Not: Çift Anadal ve Yandal Programlarına kabul edilen öğrencilerin kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olup herhangi bir belge talep edilmeyecektir

Çift Anadal Diploma Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Yandal Sertifika Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.