FSMVÜ | UZEM Dersleri (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve İngilizce) Final Sınavları

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Kültürü ile İngilizce derslerinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi online final sınavları aşağıda verilen tarihlerde E-DERS sistemi üzerinden test şeklinde yapılacaktır.

Ders Kodu Ders Adı Tarih Gün Saat
ÜSA19104
TRH116
TRH115
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
18.06.2020 Perşembe Başlangıç: 09.00
ÜSA19102
TDE116
TDE115
Türk Dili ve Kültürü II
Türk Dili II
Türk Dili I
19.06.2020 Cuma Başlangıç: 09.00
ING102
ING101
İngilizce II
İngilizce I
20.06.2020 Cumartesi Başlangıç: 09.00
Bitiş: 15.00

Final sınavlarında Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,Türk Dili, Türk Dili ve Kültürü ve İngilizce derslerinin E-DERS sisteminde bulunan tüm haftalardan sorumlu tutulacaksınız.

Sınav esnasında herhangi bir sorun yaşamamanız için aşağıdaki hususları dikkatli bir şekilde incelemeniz gerekmektedir.

1. Her ders için 25 soru sorulacaktır.
  2. Sınava girilen dersler sistem üzerinden görülebilecektir.
  3. Öğrenciler, sınav için ilan edilen zaman dilimi içerisinde istedikleri saatte sistemden sınava girebileceklerdir.
  4. Sınava başlamadan karşınıza çıkacak Sınav Kurallarını ve Açıklamalarını dikkatlice incelemenizi öneriyoruz.
  5. Birden fazla dersten sınava girecek öğrenciler için her bir dersten ayrı sınav uygulanacaktır. Bu öğrenciler her bir dersten belirlenen tarih aralığında yalnızca bir kez sınava girebileceklerdir.
  6. Sınava masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan girilebilecektir.
  7. Final sınavının yıl sonu not ortalamasına etkisi %80 olacaktır.

E-ders sınav sistemi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,Türk Dili, Türk Dili ve Kültürü ve İngilizce derslerinın sınavları için tüm sorularınızı uzemdestek@fsm.edu.tr adresinden bize ulaştırabilirsiniz.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.