FSMVÜ | UZEM Derslerine Erişim
UZEM Derslerine Erişim

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde verilen, aşağıda bilgileri bulunan dersleri alan öğrencilerimiz bu dersleri uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edebilirler.

S.N.
Ders Kodu
Ders Adı
ÜSA19102
Türk Dili ve Kültürü II
ÜSA19104
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
ING102
İngilizce II
ING101
İngilizce I
TRH116
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
TDE116
Türk Dili II
TRH115
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
TDE115
Türk Dili I

Derslerin ilk üç haftası sisteme yüklenmiş olup, bundan sonra her hafta düzenli olarak eklenecektir.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adları; Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerinin (Örnek:mail@stu.fsm.edu.tr) @'ten önceki bölümü (Örnek:mail), parolaları ise; mail adreslerinin şifreleri olarak e-ders sistemine tanımlanmıştır.

Öğrencilerimiz Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerini sifre.fsm.edu.tr adresinden öğrenebilecek olup, mail şifrelerini ilgili adresten oluşturabilecek veya sıfırlayabileceklerdir.

Not: Uzaktan Eğitim Sisteminde sorun yaşayan öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresinden destek alabileceklerdir.