FSMVÜ | UZEM E-DERS Sistemi Açıldı
UZEM E-DERS Sistemi Açıldı

Sevgili öğrencilerimiz,

E-DERS sistemi erişiminize açılmıştır. Aşağıdaki E-DERS Kullanım Kılavuzu’ndan tüm detaylara erişebilirsiniz. Sisteme giriş için gerekli olan kullanıcı adınız ve şifrenizle ilgili bilgiler de kılavuzda yer almaktadır.

Sistem kullanımı ile ilgili olarak birkaç önemli hususu dikkatinize sunarız:

• eders.fsm.edu.tr adresinden, sisteme erişebileceksiniz.

• Sisteme, Google Chrome veya Mozilla Firefox internet tarayıcıları üzerinden giriş yapabilirsiniz.

• Sistemde, bahar yarıyılında aldığınız derslerden uzaktan eğitimle verilecek olanlar tanımlı bulunmaktadır.

• Sisteme erişim, kullandığınız internetin kalitesine göre farklılık gösterebilir. Bu sebeple gün içinde farklı saatlerde sisteme erişimi deneyebilirsiniz.

• Formasyon dersleri 6 Nisan’dan itibaren erişiminize açılacak.

• Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz: uzemdestek@fsm.edu.tr

E-DERS Kullanım Kılavuzu (Öğrenci)

NOT: Farklı bölüm ve programlardan ders alıyorsanız ve ilgili ders E-DERS ekranınızda görünmüyorsa, bu durumu;

• adınızı-soyadınızı, fakülte ve bölümünüzü, öğrenci numaranızı, dersin kodunu ve dersin adını yazıp uzemdestek@fsm.edu.tr mail adresine iletebilirsiniz.